İşe gitmeden önce çektiği video ülkeyi karıştırdı!

İşe gitmeden önce arabasında bir video çekip Facebook hesabında paylaştı. Görüntüler 10 binlerce kez izlendi, 7 binden fazla defa paylaşıldı. Görüntüler sosyal medyayı ikiye böldü, ona destek olanlar çıktığı gibi "akıl hastanesine kapatılması gerektiğini" düşünenler de oldu. Sosyal medyadan sonra dünya basının da ilgisini çeken görüntüler ve sağlık görevlisinin açıklamaları gazetelerin birinci sayfasına yer aldı.

Otomobiline binip bir video kaydetti, ardından bunu sosyal medya hesabına yükledi. İsmini vermekten çekinmeyen bir sağlık çalışanının çektiği ve binlerce kez paylaşılan görüntüler izleyenleri ikiye böldü. Dünya basının da ilgisini çeken şoke edici açıklamalar gündem yaratırken genç kadının sözlerinin ardından hakkında soruşturma açıldı. İşte detaylar...

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti!