İrfan Değirmenci Halk TV’den ayrıldığını skandal sözlerle açıkladı!

İrfan Değirmenci Halk TV'den ayrıldığını duyurdu. Değirmenci'nin sosyal medya paylaşımı ise Halk TV'den kovulduğu iddialarını kuvvetlendirdi.

İrfan Değirmenci sosyal medya hesabından Halk TV'den ayrıldığını duyurdu. Değirmenci'nin paylaşımı ise kovulduğu iddialarını gündeme getirdi. 

LÜTFÜ SAVAŞ KRİZİ

CHP'de devam eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş krizini ekranlarda vatandaşın sözleri karşısında tepki vermeyen İrfan Değirmenci'nin kanalla ilişiği kesildi.

İRFAN DEĞİRMENCİ'DEN AÇIKLAMA

Halk TV ile ilişiğinin kesildiğini açıklayan İrfan Değirmenci'nin "eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesinden geçenlerle yoldaşlık yapacağımız yeni yollar mutlaka bulunur" cümleleri ise Halk TV yönetimi ile anlaşmazlığını ortaya koydu.

İşte Değirmenci'nin o açıklaması:

"Koltuğa alışmak çok fena bir şey. İnsan, toplumun yararına koltuktan da feragat edebilmeli çıkarlarından ve paradan da. Çünkü paradan çok daha önemli şeyler var hayatta. Dayanışma, mücadele, ezene karşı ezilenden yana, adalatten, haktan, emekten yana olmak gibi. Eleştirdigine dönüşmemek, hırsları uğruna insanlığını kaybetmemek, kendini vazgeçilmez saymamak gibi. Kendini güç ve para sahibi olduğu alanda , partide, şirkette Olimposun zirvesinde bir mitolojik kahraman sananlara asıl gücün halkın sivil örgütlü mücadelesi oldugunu hatırlatmak gerekir. Ezene karşı mücadelenin bin bir yolu var. Her zaman yeni yollar bulmak mümkün. O yollardan biri televizyon. Etkili de bir yol. Ama tek yol degil. Velhasılı kelam yolu eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesinden geçenlerle yoldaşlık yapacağımız yeni yollar mutlaka bulunur. En kısa sürede yeniden buluşmak, yeni yolları birlikte yürümek ümidiyle..."

Müşterisinde "Milliyet Farkı" alan otelin cezası belli oldu Dış ticaret açığı martta geriledi Bakanlık devreye girdi! Simit fiyatları ile ilgili önemli karar
Sonraki Haber