İrfan Değirmenci Halk TV'de neden yok, ayrıldı mı? İrfan Değirmenci ekranlarda neden yok, hangi kanala geçti?

Gündemde sıkça adı geçen isimlerden biri olan Halk TV spikeri İrfan Değirmenci'nin ekranlarda neden olmadığına dair sorular araştırılıyor. Bunun yanı sıra, Halk TV'de sıkça karşılaşılan İrfan Değirmenci'nin hayatı üzerine araştırmalar yapılıyor. İrfan Değirmenci'nin Halk TV'den ayrılıp ayrılmadığı ve yeni çalışma yerine geçip geçmediği merak ediliyor. Peki, İrfan Değirmenci Halk TV'de neden yok, ayrıldı mı? İrfan Değirmenci ekranlarda neden yok, hangi kanala geçti? İşte detaylar...

Son zamanlarda gündemde sıkça adı geçen ve ekranlarda görünmeyen Halk TV spikeri İrfan Değirmenci'nin izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Değirmenci'nin Halk TV'den ayrılıp ayrılmadığı ve yeni bir kanala geçip geçmediği araştırılıyor. Peki, İrfan Değirmenci Halk TV'de neden yok, ayrıldı mı? İrfan Değirmenci ekranlarda neden yok, hangi kanala geçti? İşte detaylar...

İRFAN DEĞİRMENCİ HALK TV'DE NEDEN YOK? İRFAN DEĞİRMENCİ HALK TV'DEN AYRILDI MI?

10 Şubat 2024 tarihinde İrfan Değirmenci'nin Halk TV'den ayrıldığını ve ekranlara veda ettiğini duyuran haber, medya camiasında ve izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı. 

İrfan Değirmenci, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Halk TV'den ayrıldığını ve ekranlara veda ettiğini duyurdu.

İrfan Değirmenci'nin Halk TV'den ayrılma sebebini sosyal medyadan yaptığı açıklama ile şu açıklamayla duyurdu;

"Koltuğa alışmak çok fena bir şey. İnsan, toplumun yararına koltuktan da feragat edebilmeli çıkarlarından ve paradan da. Çünkü paradan çok daha önemli şeyler var hayatta. Dayanışma, mücadele, ezene karşı ezilenden yana, adaletten, haktan, emekten yana olmak gibi. Eleştirdiğine dönüşmemek, hırsları uğruna insanlığını kaybetmemek, kendini vazgeçilmez saymamak gibi. Kendini güç ve para sahibi olduğu alanda, partide, şirkette Olimpos'un zirvesinde bir mitolojik kahraman sananlara asıl gücün halkın sivil örgütlü mücadelesi olduğunu hatırlatmak gerekir. Ezene karşı mücadelenin bin bir yolu var. Her zaman yeni yollar bulmak mümkün. O yollardan biri televizyon. Etkili de bir yol. Ama tek yol değil. Velhasılı kelam yolu eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesinden geçenlerle yoldaşlık yapacağımız yeni yollar mutlaka bulunur. En kısa sürede yeniden buluşmak, yeni yolları birlikte yürümek ümidiyle..."

İRFAN DEĞİRMENCİ EKRANLARDA NEDEN YOK, HANGİ KANALA GEÇTİ?

Halk TV ekranlarından ayrıldıktan sonra İrfan Değirmenci herhangi bir kanalda yer almıyor. Kendisi şu anda herhangi bir kanalla anlaşmış değil.

İRFAN DEĞİRMENCİ KİMDİR?

İrfan Değirmenci, 3 Kasım 1977'de Ankara'da doğmuş, Türk haber sunucusu ve gazetecidir. TED Ankara Koleji ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Değirmenci, 1996 yılında Ostim TV'de başladığı mesleki kariyerine atv, Star TV, CNN Türk, Kanal D ve Fox TV gibi kanallarda devam etti. 2017 yılından beri Halk TV'de "Açıkça" programını sunmaktadır.

Değirmenci, sert ve sorgulayıcı haber sunum tarzıyla tanınır. 2004 yılında Altın Kelebek Ödülleri, 2005 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Sedat Simavi Ödülü ve 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Fahri Doktora ünvanı gibi birçok ödüle layık görülmüştür.

Evli ve bir çocuk babası olan Değirmenci, Twitter'da 1.5 milyondan fazla takipçisi ile aktif bir şekilde kullanmaktadır.

2004: Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Haber Sunucusu

2005: Türkiye Gazeteciler Cemiyeti - Sedat Simavi Ödülü - Yılın Gazetecisi

2006: Kristal Kelebek Ödülleri - En İyi Haber Sunucusu

2007: Televizyon Gazetecileri Derneği - En İyi Haber Sunucusu

2011: İstanbul Üniversitesi - Fahri Doktora

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber