İrfan Can Kahveci: Hangi takım tuttuğumu arkadaşlarım da bilir

Fenerbahçe’ye devre arasında Başakşehir’den transfer olan İrfan Can Kahveci, Samandıra'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Kahveci, “3 senedir böyle adım geçiyordu Fenerbahçe ile. Gerçekten hangi takım tuttuğumu yakınlarım bulur. Bunu buraya geldiğim için söylemiyorum. En yakın arkadaşlarım da bilir. Burada olduğum için mutluyum” dedi.

Futbolda idol aldığı isimlere değinen İrfan Can Kahveci, “Benim futbol hayatımda şanslı olduğum konular var. İzledim oyuncularla oynamaya fırsatım oldu. Mesut abi dünyanın en iyi oyuncuların biri. Ondan öğreneceğim çok şey var. Mesut abi idollerimden biriydi. Ondan ne kadar şey kapabilirsem benim için kar. Her sene kendimi geliştirmeye çalışan bir oyuncuyum. İnşallah buradan Avrupa’ya gideceğim. Bunu da Mesut abimin sayesinde yapabilirim” ifadelerini kullandı.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"