Şut fakiri Göztepe'de İrfan Can Eğribayat da olmasa...

İlk 6 haftada 1 kez mağlup olup 7 puan toplayan Göztepe, son 3 maçında yalnızca 1 isabetli şut çekebildi. Teknik direktör İlhan Palut'un "Sıkıcı futbol" oynatmakla eleştirildiği Sarı-Kırmızılılar'da farkı yaratan isim genç kaleci İrfan Can Eğribayat oldu.

Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda golsüz berabere kalıp galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Göztepe, özellikle deplasman maçlarında hücumda etkisiz kaldı.

Son 3 dış saha maçında Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa ile karşılaşan Göztepe bu müsabakalarda yalnızca 1 kez isabetli şut atabildi.

Yeni Malatyaspor’la 1-1 berabere kalan Göz-Göz’ün tek isabetli şutu bu maçta geldi ve Halil topu ağlara gönderdi. Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında ise etkisiz bir oyun ortaya koyan Sarı-Kırmızılılar, 90 dakika boyunca kaleye tek isabetli şut çekemedi.

KALECİ FARK YARATTI

Göztepe son 3 maçta ise kalesinde birçok pozisyon verdi. Ege temsilcisi sezon başında Adanaspor’dan transfer ettiği kaleci İrfan Can kurtardığı pozisyonlarla adeta takımını ipten aldı. İrfan Can 3-2 kaybedilen Fenerbahçe maçında yaptığı kurtarışlarla farkı önlerken, son Kasımpaşa müsabakasında da rakip forvetlere geçit vermedi, takımının İstanbul’dan puanla ayrılmasında başrolü oynadı.

Ardahan'da korkunç kaza: Öğrencileri taşıyan minibüs kaza yaptı! Meteoroloji'den yeni uyarı! Sağanak devam edecek mi? Son yapılan ankette dikkat çeken sonuç! CHP'den iktidar olur mu?
Sonraki Haber