İrem Helvacıoğlu 2022'ye saniyeler kala yeni aşkını ilan etti!

Son olarak Seni Çok Bekledim adlı dizide başrollerde Özcan Deniz ile birlikte oynayan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, yeni yıla aşkını itiraf ederek girdi.

Sen Anlat Karadeniz adlı dizisinde Nefes karakteriyle zirve yapan ve son olarak başrollerinde Özcan Deniz ile birlikte oynadığı Seni Çok Bekledim ile hayranlarının karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu, 2022’ye saniye kala aşkını itiraf ederek gerçekleri saklamadı.

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında yaklaşık 4 yıldır beraber olduğu sevgilisi Eser Alp'ten ayrılan Helvacıoğlu’nun bir süredir gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ve sonunda ünlü oyuncu bu aşk dedikodularını doğrulayan bir hareket sergilemiş oldu.

Helvacıoğlu, yeni yıla sevgilisiyle beraber girdi. Yolaç Özcan ile fotoğrafını yeni yıla saniyeler kala paylaşan Helvacıoğlu sosyal medya paylaşımında, "Bazen bir an'ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Yenikapı'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Usta sanatçı Zafer Gençaydın'dan acı haber Abdullah Avcı: Futbolda intikam olmaz, hesaplaşma olmaz!
Sonraki Haber