İrem Derici'den samimi itiraf! 5 yıl Balıkesir'e gidemedim…

İrem Derici her zaman özel hayatı ve samimi açıklamaları ile gündeme geliyor. ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak Esen Yenenler’in programına konuk oldu. Yıllar önce yaşamış olduğu Balıkesir boykotunu anlattı ve bu boykot sebebi ile “5 yıl Balıkesir'e gidemedim” dedi.

Sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla ve argo yorumlarla dikkat çeken başarılı şarkıcı ve söz yazarı ilk şarkıcılığa başladığı günlerde kalbimin tek sahibi şarkısı yüzünden 5 yıl boyunca Balıkesir’e gidemediğini anlattı.

Sosyal medyadan gelen yorumlarla eleştiri alan şarkıcıya program bıyunca da yorum yağdı. Şarkıcı İrem Derici'nin aldığı yorumlardan birinde “kalbimin tek sahibi klibi Balıkesir'in çılgın eşekleri videosunu geçti. Yazıklar olsun” yorumu oldu. “Bu yorum sonrasında Balıkesir'e 5 yıl gidemedim” diyen İrem Derici olayı şu sözlerle aktardı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!