İrem Derici komşusu Lerzan Mutlu'yu çileden çıkarttı!

Aynı binada oturan iki ünlü isim İrem Derici ile Lerzan Mutlu arasında tartışmalar bitmiyor. İrem Derici yaptıklarıyla Lerzan Mutlu'yu çileden çıkartmaya devam ediyor. Son tartışma konusu ise gürültü oldu.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerden olan İrem Derici, instagram paylaşımları ve çıkışlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak komşusu Lerzan Mutlu'yu çıldırtmayı başaran İrem Derici, müziğin sesini sonuna kadar açınca olanlar oldu.

Gece geç saatlere kadar müziğin sesini yüksek tutan İrem Derici, çevresinde olan biten habersiz. Aynı binada oturan bir başka ünlü Lerzan Mutlu da müziğin sesine artık dayanamadı.

Daha önce de evde topuklu ayakkabı ile gezdiği için rahatsız olduğunu söyleyen Lerzan Mutlu bu sefer de müzik sesinden rahatsız oldu.

Güvenliğe şikayetten sonra güvenliğin kapıya gitmesine rağmen Derici, kapıyı açmadı. Lerzan Mutlu belki sosyal medyada görür diye sosyal medyadan mesajlar yazdı.

Lerzan Mutlu söze 'İrem'ciğim' diye başlasa da hikayelerin dozu gitgide sertleşti. Mutlu, Derici'nin evde parti verdiğini ve gürültüden uyuyamadığını ifade etti.


'Evi villa sanıyorsun' diyerek, Derici'nin komşularını rahatsız ettiğini söyleyen Mutlu, oturduğu yeri müstakil ev gibi kullandığını ifade etti.

21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray kaptanı onların seviyesine inmez! Acun Ilıcalı son düzlükte yeni kuralları açıkladı! İşte fragman...
Sonraki Haber