İranlı turistler Van’a akın etti, otellerde yer kalmadı

İranlı turistler Van’a akın etti, otellerde kalacak yer kalmadı. Sınır komşusu olması nedeniyle özellikle Van’ı tercih eden turistler, esnafın yüzünü güldürdü. Ekim sonuna kadar yoğunluğun devam edeceğini belirtten Van Otelciler ve Turizmciler Derneği (VANOTED) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yüksel, "Tabi gönül ister Edirne gibi olsaydı. Bulgaristan vatandaşları kimlikle geçebiliyorsa kardeş ülkemiz İran'dan da İran vatandaşları da kimlikle geçip bizler de İran'a kimlikle geçebilseydik" dedi.

Van, sınır komşusu olması sebebiyle özellikle İranlı turistler tarafından oldukça rağbet görüyor. Yaşanan yoğunluktan dolayı memnuniyetini dile getiren Van Otelciler ve Turizmciler Derneği (VANOTED) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yüksel Ekim sonuna kadar yoğunluğun devam edeceğini belirtti. İşte detaylar…

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"