İran'ın İsrail'e misilleme saldırısı başkent Tahran'da coşkuyla kutlandı

İran'ın İsrail'e yönelik misilleme saldırısı Tahran'da coşkulu kutlamalarla karşılandı. Filistin Meydanında toplanan İranlılar, havai fişeklerle kutlama yaptı.

This browser does not support the video element.

İran Devrim Muhafızları, 1 Nisan günü Şam'daki İran konsolosluk binasına düzenlenen saldırıya misilleme olarak dün gece saatlerinde İsrail’e onlarca füze ve insansız hava aracıyla saldırdı.

İRANLILAR COŞKUYLA KUTLADI

İran'ın başkenti Tahran’da halk, İran’ın İsrail topraklarını insansız hava aracı ve füzelerle hedef aldığı saldırıyı coşkuyla kutladı.

Filistin meydanında toplanan yüzlerce Tahranlı “Kahrolsun ABD" ve "Kahrolsun İsrail” sloganları eşliğinde Filistin bayrakları taşıdı.

Öte yandan gösteride halk, saldırıyı kutlarken Devrim Muhafızları Ordusu’na gerçekleşen saldırı nedeniyle teşekkür etti.

İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, “Siyonist rejimin Şam'daki İran konsolosluğuna yönelik saldırısına cevap olarak Devrim Muhafızları Ordusu Hava Kuvvetleri, Siyonist rejimin topraklarına düzinelerce insansız hava aracı ve füze ateşledi” ifadeleri kullanıldı.

Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü... İsrailli bir bakan daha trafik kazası geçirdi: Babası ağır yaralı 326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar!