İran'dan İsrail'e saldırı hazırlığı iddiası! "Her an gerçekleşebilir"

Amerikan basını, İran ve destekçilerinin İsrail'e yönelik füze saldırısı düzenleyebileceğini iddia etti. İstihbarat kaynaklarına dayandırılan haberde, saldırının "her an" gerçekleşebileceği belirtildi.

Amerikan televizyon kanalı Bloomberg, istihbarat raporlarına dayandırdığı haberinde, İran veya İran destekli grupların İsrail'e geniş çaplı füze saldırısı düzenleyebileceğini bildirdi.

SALDIRI HER AN GERÇEKLEŞEBİLİR

Saldırının "her an" gerçekleşebileceği belirtilirken, İsrail'deki askeri noktaların hedef alınacağı iddia edildi.

BIDEN, İRAN'A KARŞI İSRAİL'İ KORUYACAĞINI SÖYLEDİ

İran'ın saldırısında yüksek hassasiyetli füzeler veya insansız hava araçları kullanabileceğinden endişe duyulurken, saldırının ne zaman gerçekleşeceğinin önemli olduğu belirtildi.

"İSRAİL'E OLAN GÜVENLİK TAAHHÜDÜMÜZ SARSILMAZ"

Ameika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e yönelik saldırı tehditleri karşısında Tel Aviv'e "sarsılmaz" şekilde destek vermeye devam edeceklerini belirtti. "İran'ın İsrail'e yönelik ciddi saldırı tehdidini de görüşmemizde ele aldık. Başbakan (Binyamin) Netanyahu'ya da söylediğim gibi, İran'dan ve onun bölgedeki vekillerinden gelen tehditlere karşı İsrail'e olan güvenlik taahhüdümüz sarsılmaz. Tekrar ediyorum, sarsılmaz." şeklinde konuşan Biden, İsrail'in güvenliğini sağlamak için her şeyi yapacaklarını vurguladı. 

21 Mayıs 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Meclis'te 'Kobani' tartışması yaşandı 22 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı
Sonraki Haber