İran sınırında İHA ve SİHA'larla geniş önlem: Kuş uçurtmuyorlar!

Afganistan'ın başkenti Taliban'ı da ele geçirdikten sonra ülkede kaos ortamı giderek artınca Türkiye'nin de sınırlarında alınan geniş güvenlik önlemleri üst düzey seviyeye çıktı. Türkiye-İran sınırında görev yapan Jandarma, Kara Kuvvetlerine bağlı birlikler, özel harekat polisleri ve güvenlik korucuları, geceleri de termal ve gece görüş özelliği olan kameralar ile tespit ettikleri olaylara anında müdahale ediyor.

İran ile en uzun sınıra sahip olan Van'da, yasa dışı göçün engellenmesi, kaçakçılık faaliyetlerinin durdurulması ve PKK'lı teröristlerin ülkeye sızmalarının önüne geçilmesi amacıyla sınır hattında üst düzey güvenlik önlemleri alınıyor.

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!