İran ordusu mu İsrail ordusu mu güçlü? İki ülkenin ordusu karşılaştırıldı... ABD'den dikkat çeken analiz!

Orta Doğu'yu alev topuna döndüren ezeli düşmanlar İran ve İsrail'in misilleme savaşı, iki ülkenin ordu gücünü gündeme getirdi. ABD'li dergi Globalfire, İran ve İsrail ordusu arasındaki güç farkını karşılaştırdı. Savaşta İran mı İsrail mi kazanır? İşte detaylar...

İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına bu gece yarısı karşılık geldi, nükleer tesislerin bulunduğu İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada şok etkisi yarattı.

ABD dakikalar sonra olayları doğruladı. İran'ın yanı sıra Suriye ve Irak'ta da patlamalar yaşandı. 

Bu gelişmelerin ardından olası bir savaşta İran mı İsrail mi kazanır? Hangi ülkenin ordusu daha güçlü? soruları gündeme geldi. 

İran ve İsrail ordularının bütün özelliklerini karşılaştıran ABD merkezli Globalfire'ın analizi, iki ülkenin muhtemel bir savaşa girmesi durumundaki sonucu yansıtıyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak