İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Tahran Kitap Fuarı’nı ziyaret eden İran Dini Lideri Ayetullah Hamaney eline aldığı bir kitap hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. 

"OSMANLI YUNANLARA ZULMETTİ"

Hamaney'in "Bu kitap, Yunanların Türkler aleyhinde yazdığı bir kitaptır. Yunanlıların, Osmanlı Türkleri karşısındaki mazlumiyetini çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor. Osmanlı, onlara zulmetmişti." sözleri büyük tepki çekti. 

MOSSAD ŞEFİNİN TEHDİTLERİ İNGİLİZ BASININDA! "Yerin dibine batsın açıklamalarınız! Artık harekete geçin" ‘BENİ ZORLA ADAY YAPTILAR’ DİYEN KILIÇDAROĞLU’NUN YENİ PLANI NE? Kassam Tugayları tek tek ifşa etti! İşte o tugaydaki İsrail askerleri BM'nin kararı sonrası Sırbistan Cumhurbaşkanı gözyaşlarına boğuldu Reisi'yi son yolculuğuna uğurlamak için İranlılar Meşhed'e akın etti