Iraklı güvenlik uzmanı el-Haşimi öldürüldü

Iraklı Siyaset ve Güvenlik Uzmanı Hişam el-Haşimi, başkent Bağdat’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Irak’ın başkenti Bağdat’taki evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu Siyaset ve Güvenlik Uzmanı Hişam el-Haşimi hayatını kaybetti. Saldırı anı çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Görüntülerde kimliği belirsiz ve silahlı bir kişin Haşimi arabasını park ettiği sırada yanına geliyor. Uzun namlulu silahla ateş açmak isteyen saldırganının silahı tutukluk yapıyor. Ardından saldırgan bu kez üzerinde taşıdığı tabancayı çıkartarak defalarca ateş açıyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, saldırganın kimliği henüz tespit edilemedi. Öte yandan Haşimi, terörizm ve silahlı gruplar konusunda araştırmalar yapıyordu.

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar