İptal edilen KPSS ile ilgili YÖK Başkanı Özvar'dan açıklama! "Neticelendirdik"

Devam eden KPSS soruşturması ile ilgili Özvar, "Ön incelemeyi başlattık ve neticelendirdik. Bugün, genel kurulda bu KPSS inceleme raporu değerlendirilecek ve neticesi hakkında gerekli işlemler tesis edilecek. Sonuçlandığını ifade etmem mümkün şu anda" dedi.

Soruların sızdırıldığına yönelik iddiaların ardından KPSS iptal edildi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Denetleme Kurulu'nu görevlendirerek olayın açığa kavuşturulması talimatını verdi. Yapılan çalışmaların ardından Yükseköğretim Kurumu Başkanı Erol Özvar bir açıklama yaptı.

"SONUÇLANDIĞINI SÖYLEMEM MÜMKÜN ŞU ANDA..."

Devam eden KPSS soruşturması ile ilgili Özvar, "Ön incelemeyi başlattık ve neticelendirdik. Bugün, genel kurulda bu KPSS inceleme raporu değerlendirilecek ve neticesi hakkında gerekli işlemler tesis edilecek. Sonuçlandığını ifade etmem mümkün şu anda" ifadelerini kullandı.

18 EYLÜL'DE YENİDEN YAPILMIŞTI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen oturumları iptal edilen 2022-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu 18 Eylül'de yeniden yapılmıştı.

Tıp dünyası Prof. Dr. Yakut’un adının yaşatılmasını istiyor! Hamas'tan uluslararası topluma çağrı: Müdahil olunması gerekiyor İstanbul'da yaşayanların yarısı ilçesinden çıkamıyor!
Sonraki Haber