İpragaz’da kampanya başladı! Tüp fiyatları yarı yarıya düştü

Tüp kullanan vatandaşların kaçırmaması gereken bir kampanya açıklandı. Kampanya kapsamında İpragaz marka tüplerin indirime girdiği öğrenildi. İşte yeni tüp kampanyası detayları…

Yeni yıla adım attıklarından bu yana zamlar ile karşı karşıya kalan vatandaşlara ilk zam haberi tüp fiyatlarından gelmişti. Ocak ayında tüp fiyatlarına gelen zam, tüp fiyatlarının 360 TL’ye kadar dayanmasına neden oldu. Bu nedenle, tüp kampanyalarını yakından takip eden ve daha avantajlı bir şekilde tüp almak için fırsat kollayan vatandaşlara müjdeli haber İpragaz ve Turkcell iş birliğinden geldi.

İpragaz ile iş birliği gerçekleştirmiş olan Turkcell, tüp kullanan müşterilerine özel indirim sunmaya başladı. Kampanyasını “Turkcell Bizce kullanıcılarına 12 kg İpragaz ev tüpünde çok özel indirim” ifadeleriyle duyuran Turkcell’den indirim detayları da belli oldu. Turkcell’in gerçekleştireceği indirime ilişkin detaylı açıklama da bu ay itibariyle kamuoyuyla paylaşıldı. İşte indirimli tüp almanın yolu…

TURKCELL BİZCE KULLANICILARINA İPRAGAZ 285 TL

İpragaz ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Turkcell Bizce uygulaması kullanıcılarına özel olarak tüp indirim sağlayan Turkcell, 7 Şubat 2023 tarihine kadar indirim kampanyasının geçerli olacağını duyurdu. Kampanya kapsamında 12 kilogramlık ev tüplerinin 285 TL'ye düşeceğini bildiren Turkcell, kampanyaya nasıl katılım sağlanacağını da bildirdi.

Kampanyasına katılım sağlamak için iki ayrı yol sunan Turkcell, ilk olarak dileyen vatandaşların Turkcell Bizce uygulamasından “şifre al” butonuna tıklayarak şifre alabileceğini bildirdi. SMS ile de kampanyaya katılıma izin veren Turkcell, bunun için ise ‘IPRAGAZ’ yazıp 2263’e kısa mesaj gönderilmesi gerektiğini bildirdi.

KAMPANYA SINIRLI KATILIM İÇİN GEÇERLİ

Kampanya kapsamında birtakım şartlar da belirlemiş olan İpragaz ve Turkcell, bu şartlara ilişkin de bilgi verdi. Bu kapsamda kampanyanın sadece kampanyaya katılan bayilerde geçerli olduğunu bildiren Turkcell, kampanyadan iş yeri aboneleri yararlanmayacağını da belirtti.

Aynı zamanda bir hat için kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanılabilineceğinin altını çizen Turkcell, bu kampanyanın başka kampanyalarla birleştirilemeyeceğini bildirdi. Öte yandan kampanyaya sınırlı kontenjan ile gerçekleştiren Turkcell ile İpragaz, kampanyanın aylık 100.000 katılım ile sınırlı olduğunu hatırlattı.

Çöl tozları yeniden geliyor! Resmen çamur yağacak! 9 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! CHP'nin 2028 yılında adayı Abdullah Gül mü olacak?
Sonraki Haber