iPhone’ların şarj ömrünü uzatacak 13 kolay yöntem!

iphone kullanıcılarının daha uzun ömürlü bir bataryaya sahip olmak için kullanabileceği tavsiyeleri bir araya getirdik ancak bazı tavsiyeler, daha eski işletim sistemlerinde de batarya ömründe bir artış sağlayacaktır.

1. Uygulamaları kapatın:

Birçok iPhone kullanıcısı, telefonları yavaşlamadığı için çıktıkları uygulamaları kapatma gereksinimi duymaz ancak bu, telefonun batarya sağlığı açısından çok da doğru bir hareket değil. Öncelikle Ayarlar > Pil dizinine giderek “son 24 saat” ya da “son 8 gün” seçeneklerine basarak telefonunuzda hangi uygulama daha çok güç harcıyorsa bunu analiz edebilirsiniz. Sonrasında da bu uygulamaların sürekli olarak çalışmasına ihtiyacınız yoksa uygulamadan çıktıktan sonra, ana ekran tuşuna iki kere basarak uygulamaları yukarı kaydırabilirsiniz.

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!