iPhone 12 serisinin Türkiye fiyatı sızdı!

Apple'ın açıklamasına göre iPhone 12 ve Pro modelleri, 23 Ekim'de Amerika'da satışa çıkacak. iPhone 12 mini ve Pro Max ise 13 Kasım'da ABD'deki raflarda yerini alacak. Geçtiğimiz günlerde bir teknoloji mağazası tarafından iPhone 12 Pro'nun fiyatı listelenmişti. Şimdi ise iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'in Türkiye fiyatlarını içeren sızıntı gerçekleşti.

Apple biraz gecikmeli olarak iPhone 12 ailesini tanıttı. 4 farklı model içeren seri, iPhone X'ten beridir en büyük tasarım değişikliğe sahip. Tüm modellerde ise OLED ekran kullanılmış durumda. Yeni iPhone serisinin Türkiye fiyatları merak ediliyor. iPhone 12'nin fiyatı nedir? iPhone 12 ne kadardan satılacak? iPhone 12 fiyatı belli oldu mu? gibi sorular aratılıyor ve yeni iPhone'ların fiyatlarına bakılıyor.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!