Yıllarca 'baba' olduğunu sandı! Gerçeği öğrenince yıkıldı

Macclesfield yaşayan Tracey Hardy, eski erkek arkadaşını bir oğulları olduğuna ikna etti. John, bu olayın ardından 5 yılını Tyler'ın babası olduğuna inanarak geçirdi fakat Tracey iletişimi kesince gerçek ortaya çıktı. Hardy'nin iletişimi kesmesiyle kayıp ihbarı veren 'baba' John, çocuğunun Hardy'nin bir aile dostunun oğlu olduğunu öğrendi.

Eski sevgilisinin intikam için arkadaşının çocuğu kendi oğullarıymış gibi rol yapmasının ardından yıkılan adam, çok sevdiği oğlunun aslında hiç var olmamış olmasının üstesinden asla gelemeyeceğini söylüyor.

Macclesfield'dan Tracey Hardy, eski sevgilisi John onu mesajla terk ettikten sonra hamile olduğunu söyledi ve ardından beş yıl boyunca adamı kandırarak masrafları ödetmek için arkadaşının çocuğunu kendi çocuğuymuş gibi tanıttı. Düzenli olarak gördüğü, bakımı ve velayet davasındaki avukat masrafları için £15,000 harcadığı 5 yaşındaki Tyler ile bu sırada sıkı bir ilişki kuran John, iki yılın ardından çocuğu göremeyince 2017'de kayıp ihbarı verdi. 

Olayın gerçekleri ise, kameraların Tyler'a ne olduğu araştırılırken polisi takip ettiği, BBC One kanalının "Reported Missing" adlı programında ortaya çıktı. Gerçekleri öğrendiğinde yıkılan John, "Muhtemelen hayatım boyunca yaşamak zorunda kaldığım en kötü şey." dedi. Hardy ise sahtekarlık ve adaleti yanıltmak suçlarını kabul etti ve bu yılın Nisan ayında 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları