İntihara kalkışan kişiyi itfaiye eri kurtardı! O anlar görüntülendi

Aksaray’da ailesiyle tartıştıktan sonra alkol alan kişi 2. kattaki balkona çıkıp atlamak istedi. İntihara kalkışan kişinin bir anlık dalgınlığından faydalanan itfaiye eri müdahale ederek kurtardı.

This browser does not support the video element.

Aksaray'ın Ereğli Kapı Mahallesi 1447. Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın 2. katında, 45 yaşındaki Ayhan U. intihara kalkıştı.

Eşi ve çocuklarıyla tartıştıktan sonra evinde alkol aldığı belirtilen Ayhan U., oturduğu dairenin balkonuna çıktı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve sağlık ekipleri geldi.

Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Ayhan U.’nun bulunduğu balkonun altına şişme yatak açtı. Bu sırada polis ekipleri ve itfaiye ekipleri eve girerek şahsı ikna etmeye çalıştı.

Polis memurları ikna etmeye çalıştığı sırada itfaiye eri İbrahim Kale şahsa doğru yaklaştı. Ayhan U.'nun bir anlık dalgınlığından faydalanan 30 yıllık itfaiye eri Kale, şahsı kollarından tutarak balkona çekti.

Ayhan U., polis ekipleri tarafından önce Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Burada yapılan alkol testinde 1,86 promil alkollü olduğu tespit edilen Ayhan U., ifadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezi'ne götürüldü.

İHA

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi