İntihar etmek için çatıya çıkan vatandaşı 'kokoreç' ile ikna etmeye çalıştılar

Antalya’da bir saat arayla ikinci kez çatıda intihar girişiminde bulunan şahıs, polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. 4 katlı kolejin çatısından bahçedeki reklam panosuna atlayan şahsı ikna etmek için vatandaşların, yarım ve tam ekmek kokoreç ısmarlamak istemesi ilginç görüntüler oluşturdu. Polis, defalarca uyarmasına rağmen meraklı kalabalığı ne gündüz ne de gece uzaklaştırabildi.

Antalya'da Ailevi nedenlerden dolayı bunalıma girdiği iddia edilen Yusuf Ç. (27), öğle saatlerinde bir AVM’nin dış cephe korkuluk demirliklerinde intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından ikna edilen Yusuf Ç., eyleminden vazgeçti. Aynı şahıs yaklaşık 1 saat sonra bu kez, Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi Gazi Bulvarı kenarındaki bir kolejin çatısına çıktı. 

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!