Instagram Yeni Özelliğiyle Tüm Kontrolü Kullanıcıya Bıraktı!

Sosyal medya platformu Instagram yeni özelliği hassas içerik kontrolüyle tüm yetkiyi kullanıcılara verdi.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram, rahatsız edici içeriklerin kullanıcı onayına sunulmasını bir adım ileriye götürdü. Bazı kullanıcılar uygunsuz içeriğie ulaşmakta daha cesurken bazıları asla görmek istemiyor.

instagram'da sizi rahatsız edebilecek içerik olduğunda görüntüyü bulanık hale getiriyordu. Bu önlem olsa da kullanıcıyı rahatsız edici içeriklerinden koruyan özel bir ayar yoktu. Bugün güncellenen yeni özellikle birlikte kontrolün bir kısmını kullanıcılara verildi.

Instagram ayarlar sayfasında eklenen ‘Hassas içerik kontrolü’ adında bir sayfasında ne kadar hassas içerik görmek istediğinizi ayarlayabiliyorsunuz. Seçenekler; daha çok, standart ve daha az olarak değişiyor. Burada seçim yaptıktan sonra Keşfet’te, Hikayeler’de, Akış’ta ve Reels’te göreceğiniz hassas içerik miktarı değişiyor.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber