Instagram ücretli 'Mavi Tik' Türkiye'de kullanıma sunuldu! İşte fiyatı ve avantajları

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasıyla birlikte başlayan ücretli mavi tik kervanına, Instagram da katıldı. Daha önce Yeni Zelanda ve Avustralya için hizmete açılan Instagram'ın ücretli mavi tik özelliği Türkiye'de de kullanıma sunuldu. İşte fiyatı ve avantajları...

Meta'nın Instagram için ücretli mavi tik uygulaması ilk olarak Avustralya ve Yeni Zelanda'da test edilmeye başlamıştı. Artık Instagram ücretli mavi tik ülkemizde de kullanıma sunuldu. Aboneliği almak için ilk başta sizden bir bekleme listesine girmeniz isteniyor. Sıranız geldiğinde ise ücretini ödeyerek rahatça Instagram'da mavi tik sahibi olabileceksiniz.

Instagram Mavi Tik bekleme listesine nasıl girilir?

1- Profilinize girin
2- Sağ üst köşedeki menü simgesine tıklayın
3- Meta Verified seçeneğine girin.
4- Ardından açılan ekranda 'Bekleme listesine katıl' seçeneğine basın.

INSTAGRAM MAVİ TİK (META VERIFIED) FİYATI NE KADAR?

Meta Verified yani diğer bir deyişle Instagram mavi tiki almak için mobil cihazlarınızdan aylık 14,99 dolar (292 TL), web üzerinden ise aylık 11,99 dolar (233 TL) ödeme yapmanız gerekiyor.

Ayrıca mavi tik alabilmeniz için kimlik kartınızı müşteri hizmetlerine sunmanız ve 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor.

META VERIFIED'IN NE GİBİ AVANTAJLARI VAR?

Meta Verified aboneliği aldığınızda mavi tik sahibi oluyorsunuz. Bunun yanı sıra kullanıcılar hikaye ve reels videolarına ayrıcalıklı etkiletler ekleyebilecek, özel çıkartmalara erişebilecek ve kendileri adına açılabilecek fake hesaplara karşı daha etkin korumaya sahip olacak.

Valilikten kuvvetli yağış uyarısı geldi! Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Çok sayıda kişi tahliye edildi
Sonraki Haber