İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın zor anları: Dakikalarca özür diledi!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ülke için hayati öneme sahip sosyal politikalarla ilgili kritik açıklamalar yaparken küçük bir talihsizlik yaşadı. 2022'den itibaren elektrikli araç şarj noktaları kurmak için gerekli olan yeni evler, süpermarketler ve iş yerlerini içeren düzenlemeleri duyurmak isteyen Johnson, sayfaları karıştırdı. O anlarda Johnson, defalarca özür diledi.

This browser does not support the video element.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, katıldığı İngiliz Sanayi Konfederasyonu'nun (CBI) yıllık konferansında enteresan anlar yaşadı. 

2022'den itibaren elektrikli araç şarj noktaları kurmak için gerekli olan yeni evler, süpermarketler ve iş yerlerini içeren düzenlemeleri duyurmaya hazırlanan Johnson, konuşmasının bir bölümünde konuşma metninin yer aldığı kağıtları karıştırdı. 

KAĞITLARI KARIŞTIRMAYA BAŞLADI

Johnson, konuştuğu anda yerini kaybedince önündeki kürsüde bulunan kağıtları karıştırmaya başladı.

PEŞ PEŞE "BENİ BAĞIŞLAYIN" DEDİ

Konuşması sırasında zor anlar yaşayan İngiliz Başbakan, seslendiği kalabalığa peş peşe "Beni bağışlayın" dedi.

Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler! Kassam Tugayları yayınladı! İsrail askerlerinin dibine girdiler! EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ! Duke Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde protesto! Terk ettiler!