İndirim yağmuru başlıyor! İlki bu pazartesi...

Alışveriş için çok özel ve büyük indirimlerin olacağı muhteşem günler yaklaştı. Hatta ilki için sadece sayılı gün kaldı. 11 Kasım'da Bekarlar Günü, 29 Kasım'da Muhteşem Cuma ve 2 Aralık'ta Siber Pazartesi indirimleri yaşanacak. Perakende ve e-ticarette indirimlerin tavan yaptığı bu özel günler için herkes ihtiyaç listelerini hazırlamaya başladı bile. Firmalar ise satışlarında yüzde 100’ün üzerinde artış bekliyor...

Elektronik ticarette ve perakendede beklenen indirim dönemleri yaklaşıyor. Black Friday yani Muhteşem Cuma, Cyber Monday yani Siber Pazartesi ve Bekarlar Günü. Bütün dünyanın çok büyük indirimler için dört gözle beklediği bu günler ülkemizde de büyük ilgi görüyor. 

"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!