Pavyon dansıyla sosyal medyayı sallamıştı! İnci Taneleri dizisinin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den olay gönderme

İnci Taneleri dizisindeki pavyon dansıyla dillerden düşmeyen ve yeni bir akım başlatan dizinin Dilber'i Hazar Ergüçlü, son paylaşımıyla gündeme geldi. Dizideki pavyon sahnesinin ardından başlayan tartışmalar devam ederken Ergüçlü'nün paylaşımı diziye gelen tepkilere gönderme olarak yorumlandı.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrol olduğu İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı performansı çok konuşulmuştu. Ergüçlü'nün pavyon dansının ardından Dilber akımı başlamıştı. Pavyon dansına ve pavyon elbiselerine olan ilgi artmıştı. İnci Taneleri dizisinde pavyon sahnelerinin yer almasına bazı kişiler pavyon kültürünün popülerleştirildiğini iddia ederek tepki göstermişti.

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti! Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları