IMDb, tüm zamanların en iyi Türk dizilerini açıkladı

Dünyanın en popüler film ve dizi veri tabanı IMDb, tüm zamanların en iyi Türk dizilerini açıkladı. Listede, farklı türlerden ve dönemlerden birçok Türk yapımı dizi yer aldı.

1. ŞAHSİYET

IMDb'ye göre en iyi Türk dizisi seçilen Şahsiyet, 2018 yapımı dram, gerilim türü bir polisiye yapımıdır. Agah, adli katip memurluğundan emekli olan bir adamdır. Beyoğlu'nda münzevi bir yaşam süren Agah'ın hayatı, kendisine alzheimer teşhisi konulmasıyla altüst olur. Tüm anılarını zamanla unutacak olmasının acısı karşısında büyük bir yıkıma uğrayan Agah, bir süre sonra bu durumun bir fırsat olduğunu fark eder. Agah, yıllardır ertelediği bir cinayeti işleminin tam zamanı olduğunu düşünür çünkü hastalığından dolayı işleyeceği suçu unutacak ve bundan dolayı vizdan azabı çekmeyecektir. Agah'ın aldığı bu karar sadece onun değil cinayet büro amiri olan Nevra'nın da hayatını etkileyecektir.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi