İmamoğlu'nun trolü UBE Haber sokak röportajcısı Uğur Gürses, FETÖ'cü eski savcı çıktı!

"UBE Haber" adlı sosyal medya hesabıyla İstanbul'da seçimlere ilişkin güya sokak röportajı yapıyormuş algısı yaratan Uğur Gürses'in FETÖ'den ihraç edilen eski Cumhuriyet Savcısı olduğu ortaya çıktı. 6 yıl 3 ay hapis cezası da alan Gürses, cezaevinden çıktıktan sonra CHP’li İBB Başkanı İmamoğu'nun trolü olduğu iddia ediliyor.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşmasıyla birlikte çanta çanta dolarlarla gündeme gelen CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medyadaki trolleri de çoğaldı. İşi sadece Ekrem İmamoğlu'nu ön plana çıkarmak olan trollerden en son ifşa olanı ise FETÖ'cü eski Cumhuriyet Savcısı Uğur Gürses çıktı.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak