İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu bugün kritik toplantıda bir araya geliyor

Seçim sonrası istifa etmeyen ve 'mücadeleye devam' diyen Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. İmamoğlu'nun seçim sonrası 'değişim' sözleri, CHP liderliğine aday olduğu yönünde yorumlanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında bir yenilgi daha alan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, beklenenin aksine mücadeleye devam edeceğini söylemiş ve istifa etmemişti.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN 'DEĞİŞİM' AÇIKLAMASI

Seçim sonrası sessizliğe gömülen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise bir gün sonra yaptığı açıklama ile Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz kırptığı iddialarını kuvvetlendirdi. İmamoğlu, "Ben zaten yoldayım. O yoldan hiç vazgeçmedim. Bu yürüyüşe birtakım isimler koymaya çalışanlar olabilir. Bu işlerden ben anlamam. Öğrenilmiş çaresizlikler benim defterimde yok" dedi.

BUGÜN GÖRÜŞECEKLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugün görüşecek. Kılıçdaroğlu bu görüşmenin ardından partisinin karar organları olan MYK ve Parti Meclisi toplantılarıyla seçim değerlendirmelerine başlayacak.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber