İmamoğlu sağlık çalışanlarını sattı: "Sizinle işimiz bitti" mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi pandemi döneminde sağlık çalışanlarının toplu taşımadan ücretsiz yararlanma hakkından geri adım attı. Normalleşme süreci ile gelen hamleye sağlık çalışanlarından tepki geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs salgını ile mücadele eden sağlık çalışanlarının toplu taşımadan ücretsiz yararlanması kararı almıştı. Ancak İmamoğlu, bu kararından geri adım attı.

İBB'den sağlık çalışanlarının cep telefonlarına gönderilen bir mesajda şu ifadeler yer aldı:

Değerli sağlık çalışanımız,

"İstanbulKart'ınızın ücretsiz kullanım süresi bugün itibariyle dolacak olup, 01.07.2021 tarihinde normalleşme sürecinin başlaması ile kartınızı ulaşım geçişlerinde ücret ödeyerek kullanmaya devam edebilirsiniz."

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

İBB'den gelen mesaja sağlık çalışanları tepki gösterdi. Telefonuna gelen mesajı Twitter hesabından paylaşan bir sağlık çalışanı "Değerli sağlık çalışanımız normalleşme süreci başladı sizinle işimiz bitti mesajı aldım." ifadelerini kullandı.

ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A TEKLİF: BEKA SORUNU VURGUSUYLA NE ÖNERDİ? Ahmet Çakar Mehmet Büyükekşi davasından beraat etti: "Sen Bylockçusun" Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasındaki görüşme başladı
Sonraki Haber