İmamoğlu köşeye sıkışınca 'yetersiz soru' dedi

İnternet yayını üzerinden Gazeteci Cüneyt Özdemir'in konuğu olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazeteci Cengiz Alçayır'ın belgeleriyle ortaya çıkardığı ''Maske Vurgunu'' sorusunu duyunca, "yetersiz soru" diyerek, "Zavallı, onu muhatap kabul etmiyorum, onun seceresini anlatırım" ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cüneyt Özdemir’in konuğu olduğu programda Gazeteci Cengiz Alçayır'ın "Maske Vurgunu" sorusu üzerine oldukça gerildi.

NİTELİKSİZ MASKE Mİ ALINDI?

Alçayır'ın "İETT'ye 100 bin maske alırken; Sadece CHP'li bir kadının yeni kurulan şirketini davet edip satın aldığın için tanesine 2.89 TL ödedin. İEET'ye 2 milyon maske alırken bu kez açık ihale yapıldı, tanesine 26 kuruş ödedin. Bu kez niteliksiz maske mi alındı?" sorusuna cevap vermekten kaçınan İmamoğlu, "Bu soru çok yersiz bir soru, yetersiz bilgilerle edinilmiş yersiz bir soru. Zavallı, onu muhatap kabul etmiyorum, onun seceresini anlatırım" cevabını verdi.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?