İmamoğlu ile Kaftancıoğlu savaşında yeni hamle!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 bütçe sunumunda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Son günlerde gündeme oturan İmamoğlu – Kaftancıoğlu arasındaki savaşta yeni bir hamle geldi. CHP'nin 39 ilçe başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek vermek amacıyla İmamoğlu'nu ziyarette bulunurken Kaftancıoğlu’nun bu ziyarete gelmemesi dikkat çekti.

2023 bütçe sunumu sonrası İstanbul'un 39 ilçesinin CHP'li ilçe başkanları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tebrik ziyaretinde bulunurken Canan Kaftancıoğlu’nun yer almaması dikkat çekti. İmamoğlu ile eski Kaftancıoğlu arasında 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' kavgası patlak vermiş ve Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu için sert ifadeler kullandığı gündeme bomba gibi düşmüştü. İmamoğlu kavga için çok net 'hayır' ya da 'evet' ifadeleri kullanmadı ancak dikkat çekici bir açıklama yaptı.

İNKÂR EDEMEMİŞTİ!

İmamoğlu, bütçe sunumu öncesi gazetecilerin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konusundaki sorusuna çarpıcı yanıtlar vermişti. İmamoğlu, “CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile aranızda olduğu iddia edilen bir polemik söz konusu. Bununla ilgili bir açıklamanız olacak mı” sorusunu, “Canan Kaftancıoğlu, nezaketli bir hanımefendidir. Yani bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir, diye düşünüyorum. Söyleyeceğim bu kadar” şeklinde yanıtlamıştı.

İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem Dünya Bankası: Türkiye’ye daha fazla yatırım gelecek Fenerbahçe'de kaçan para büyük oldu! İşte elenmenin bedeli
Sonraki Haber