Ünlü isimler tutuklanan Gülşen'e ve hakaretine destek verdiler

Gülşen, imam hatiplilere yönelik skandal sözleri nedeniyle tutuklandı. Konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği aşağılayıcı ve hakaret içeren sözlerinden dolayı, TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında adliyeye çıkarılan şarkıcı Gülşen, tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Gülşen'in tutuklanmasından rahatsız olan bazı ünlü isimler ise Gülşen'e ve hakaretine destek verdi.


Gülşen
'in imam hatiplilileri hedef alarak sahnede sarf ettiği skandal sözleri sonrası tutuklanması, bir grup sanatçı tarafından tepkiyle karşılandı. Gülşen'in dini inanç ve özgürlüğe yaptığı saldırıyı da normal gören bazı sanatçılar, sosyal medyadan destek mesajları attı. Sahnede LGBT bayrağı açmayı normal görerek bunun bir inanç özgürlüğü olduğunu savunan, ama konu dini ölçülere geldiği zaman bu inançları yaftalayan ve kulp takarak sadece bir 'zihniyetin sanatçığını' yaparak tepki gösteren ünlüler arasında Derya Uluğ, Hadise, Melek Baykal, Harun Tekin, Berkay, Tarkan gibi isimler yer aldı.

Sanatçılıkta da taraf tutan, halkın sanatçısı olmak yerine sadece savundukları zihniyetin sözcülüğünü yapan bu sanatçılar, konu dine ve dini inançlara geldiğinde Gülşen'e adeta destek mesajları yağdırdı ve adalet sistemini hedef aldılar.

İşte ünlülerden şarkıcı Gülşen'e ve ettiği hakarete gelen destek mesajları...

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Dursun Özbek'ten Galatasaray'ı uçuracak müjde "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları