İmaj değiştiren Yeliz Yeşilmen'i görenler tanıyamadı

42 yaşındaki eski model, oyuncu, sunucu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, tatil sezonunu çocuklası Asya ve Birbey ile birlikte Bodrum'da açtı. Saçlarını değiştiren ve imaj tazeleyen Yeşilmen'in yeni halini görenler tanımakta güçlük çekti.

This browser does not support the video element.

Yeni klibinin çekimleri öncesinde Bodrum'da tatile çıkan Yeliz Yeşilmen, saçlarını 'Afrika modeli' modasına uyarak uzattı, kıvırcık ve sarı yaptırdı.


SAÇLARI BOZULMASIN DİYE DENİZE GİRMEDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde oğlu Birbey ve kızı Asya ile objektiflere takılan ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen saçları bozulmasın diye denize girmedi, bol bol güneşlendi. Yalıkavak’da Miya beach'te görüntülenen Yeliz Yeşilmen'in yeni saç sitili dikkatlerden kaçmadı.

 

Lüks bir locada bol bol güneşlenen Yeşilmen, çocuklarının eğlenmesini izleyip bol bol güneşlendi. Kavurucu sıcaklara rağmen denize girmeyen Yeşilmen’in saçlarının bozulmaması için denize girmediği öğrenildi.


Çocuklarıyla keyifli anlar geçiren ve bol bol fotoğraf çeken Yeşilmen sadece çocuklarının deniz keyfini izlemekle yetindi.

 


Locasına hamburger söyleyen Yeşilmen için otelin şefi gelerek şov yaptı. O anlar ise objektiflere takıldı. Yeşilmen üzerinden bikini üstünü ise hiç çıkartmadı. Zaman zaman ayaklarını denize sokan Yeşilmen uzun süre güneşlendi.




(İHA)

 

Alina Boz'dan 'Galatasaray'a küfür' açıklaması! "Açıkça belli" Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki!