İlker Kaleli sevgilisi Sıla'ya yeni İspanyol dizisindeki arkadaşıyla sürpriz yaptı

İlker Kaleli İspanya'da çekimi devam eden La Passion Turco (Türk Tutkusu) dizisindeki rol arkadaşı ile birlikte sevgilisi Sıla'ya sürpriz yaptı ve yeni dizisi hakkında bilgiler verdi..

Son zamanlarda yaşadıkları aşk ile gündeme gelen Sıla ve İlker Kaleli çifti geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere Kaleli'nin yeni rol arkadaşı ile sürpriz yapıp gitti. Çift bundan çok kısa bir süre önce de birinci yıllarını kutlamışlardı. İlker Kaleli "Sen bana bu hayatın armağanısın, 40 sene bekledim." dizeleriyle aşkını dile getirdi ve bu aşk dolu dizeleri çok özel bir hediye ile taçlandırmıştı. Cihangir'de bir vintage dükkanından aldığı kapaklı kolyeye 6 bin lira ödediği de konuşulanlar arasında.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!