İlk kez göreceğiniz Atatürk fotoğrafları

Ahmet Hakan yönetimindeki Hürriyet Gazetesi'nde bugün muhabir Samet Altıntaş imzasıyla ses getiren bir haber yer aldı... Osman Şevki Bey’in geçtiğimiz kasım ayında vefat eden kızı Ela Uludağ’ın kişisel arşivinden daha önce hiç yayımlanmamış Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları çıktı. O fotoğraflar ilk kez Hürriyet'te okurlarla buluştu...

Ahmet Hakan'ın genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturduktan sonra yayın politikasıyla dikkat çeken Hürriyet'te Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu güne kadar hiç görülmemiş fotoğrafları yer aldı. 

Samet Altıntaş imzasıyla yayınlanan haberde ilk olarak "Marmara Bölgesi’nin 2 bin 543 metre ile en yüksek dağı olan Uludağ’ı hemen herkes bilir. Fakat ona bu ismi veren Osman Şevki Bey’den pek az kişinin haberi vardır. Osman Şevki, çok yetenekli bir şahsiyet; asker, hekim, tıp tarihçisi, hattat, besteci, yazar ve milletvekili" bilgisi verildi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!