İlginç yöntemler! Kokaini böyle kaçırmaya çalıştı

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri geçen yıl Türkiye genelindeki gümrük denetimlerinde birçok kaçakçılık olayını önlerken, gerçekleştirilen operasyonlarda kaçakçıların kullandıkları ilginç yöntemler de gün yüzüne çıktı.


Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın da talimatları doğrultusunda, özellikle sınır kapılarındaki modernizasyon ve dijitalleşme çalışmaları, yasa dışı ticari faaliyetlerin engellenmesine, ülke güvenliğini ya da nesli tükenmekte olan hayvan ve bitki türlerini tehdit edecek kaçakçılık olaylarının önlenmesine büyük katkı sağladı.

Gümrüklerde x-ray taramalarının çoğaltılması, Bakanlık bünyesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Dairesi ve 32 NARKOKİM Birimi kurulması denetimlerde etkinliği artırdı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!