Ilgaz'dan önemli karar, zor operasyon! Kavga sonrası nefes kesen sahne çok konuşulacak...

Kanal D’nin fenomen dizisi her pazar akşamı izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizi Yargı, 77. bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde yeni bir suç örgütüne ulaşan Ilgaz ve ekibi, operasyon yapmaya karar veriyor. Başsavcı Nadide'nin engellemeleri boşa çıktı ve Ilgaz harekete geçti. Ilgaz, gelen kötü haber ile adeta yıkıldı.

Sema Ergenekon’un usta kalemi ile yazılan ve Ali Bilgin rejisiyle buluşan dizinin başrol oyuncuları ise Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz. Dizide rol alan diğer oyuncular ise Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın,Ayşen Sezerel, Ulvi Kahyaoğlu, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin ve Tolga Canbeyli oldu.

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti! Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin aşkını haykırdığı o paylaşım...