Boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci incecik kareleri ile göz doldurdu! Bikinili pozları olay oldu...

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 8 yıllık evliliklerini 2023 Temmuz ayında tek celsede sonlandırmıştı. Ceyda Düvenci, bu zor ayrılığın ardından kalbini Güçlü Mete'ye kaptırdı. Aşkları hızla ilerleyen çift, sosyal medya paylaşımlarıyla da bu aşkı ilan etmekten çekinmedi. Ceyda Düvenci ayrıca fit vücudu ile de göz doldurdu. Bikinili pozlarına yorum yağdı.

Ceyda Düvenci, yeni aşkıyla birlikte adeta bambaşka bir insan oldu. Sıkı diyet ve sporla zayıflayan ve fit bir görünüme kavuşan Düvenci, son paylaşımıyla da beğeni topladı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler!