İlber Ortaylı'nın eleştirilerine Gülseren Budayıcıoğlu'ndan yanıt

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında isim vermeden psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nu eleştirmişti. Ortaylı, ''öyle günlere geldik ki millet hasta dosyalarıyla senaryo yazıyor'' demişti. Gülseren Budayıcıoğlu, İlber Ortaylı'nın eleştirilerine sessiz kalmadı.

Bir YouTube programına konuk olan Prof. Dr. İlber Ortaylı, isim vermeden ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nu eleştirmişti. Gülseren Budayıcıoğlu'nu, doktor Engin Geçtan ile kıyas eden Ortaylı, bu yapılanın doğruluğunun doktorlar tarafından sorulması gerektiğini söylemişti. Ortaylı'nın yaptığı açıklama ise kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu. Budayıcıoğlu, hakkındaki eleştirilere sosyal meyda hesabından kaleme aldığı uzun bir açıklama ile yanıt verdi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"