İlber Ortaylı'dan Gülseren Budayıcıoğlu'na ağır eleştiri: 'Hasta dosyalarıyla...'

Tarih profesörü İlber Ortaylı, bir YouTube kanalına konuk oldu. Ortaylı, katıldığı programda isim vermeden birçok kitabı diziye uyarlanan yazar ve psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nu eleştirdi. Ünlü tarihçi, Budayıcıoğlu hakkında sert eleştirilerde bulundu. İlber Ortaylı, her şeyin çok değiştiğini belirterek doktorların bunu sorgulaması gerektiğini söyledi.

75 yaşındaki tarihçi İlber Ortaylı, katıldığı bir YouTube yayınında isim vermeden aynı yaştaki psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nu hedef ald. Ortaylı, Budayıcıoğlu'nun hasta hikayelerinin dizi yapılmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Ortaylı, isim vermeden ünlü psikiyatrist Profesör Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nu eleştirdi. Gülseren Budayıcıoğlu'nu doktor Engin Geçtan ile kıyaslayan Ortaylı, Budayıcıoğlu'na sert eleştiriler yöneltti.

''MİLLET HASTA DOSYALARIYLA SENARYO YAZIYOR''


Ortaylı, Budayıcıoğlu'nun hasta hikayelerinin dizi yapılmasına yönelik açıklamalarda bulundu. İşte İlber Ortaylı'nın o açıklamaları...

"Merhum Engin Geçtan vardı bence çok okuyan çok bilen bir adamdı. Çok önemli bir vasfı daha vardı; hastası hastasıydı. Hipokrat yemini vardı, dosyası kendisindeydi. Kimse bilmezdi yakını bile. Şimdi öyle günlere geldik ki millet hasta dosyalarıyla senaryo yazıyor. Bu ne kadar doğru ben bilmem, meslektaşları bunu sormalı."

Netanyahu'dan saldırı açıklaması! Sözde esirler için düzenlemiş! İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması! Borsa rekor tazeledi! İşte günün en çok kazandıran hisseleri...
Sonraki Haber