İlahiyatçı Cemil Kılıç’a saldırıda gözaltı sayısı 3'e yükseldi

İlahiyatçı-yazar Cemil Kılıç, geçtiğimiz cumartesi günü evinin önünde saldırıya uğramıştı. Saldırıyla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alınmıştı. İstanbul Valiliği konuyla ilgili olarak 2 kişinin daha gözaltına alındığını duyurdu.

İstanbul Valiliği, ilahiyatçı-yazar Cemil Kılıç’a evinin önündeki saldırıyla ilgili 2 kişinin daha gözaltına alındığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada “Yapılan çalışmalarda, şüphelilerin E.D., Y.G. ve R.B. olduğu tespit edilmiştir. R.B., 26 Mart’ta yakalanmış, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanmıştır. Y.G. ve E.D. ise bugün yakalanarak gözaltına alınmış, tahkikat işlemleri devam etmektedir” denildi. Saldırıyla ilgili toplam gözaltı sayısı 3’e yükselmiş oldu.

Cemil Kılıç geçtiğimiz cumartesi günü Gaziosmanpaşa’daki evinin önünde uğradığı saldırı sonucu yaralanmıştı. Saldırıyı ‘Madımak Katliamı’na benzeten Kılıç “Az önce evimin önünde saldırıya uğradım. Kendimi eve zor attım. Ellerinde sopalarla Allahu Ekber deyip saldırdılar” diyerek anlatmış, saldırganların evinin önünde beklediğini duyurmuştu.

Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi Sivasspor maçı öncesi harekete geçti 8 ilde Doğan Güney'in suç örgütüne dev operasyon Şükrü Furkan Öztürk kimdir, nereli, ne mezunu, kaç yaşında?
Sonraki Haber