Israrla ilaç kullanmayan koronavirüs hastalarına kötü haber: Ölüm riski çok fazla...

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili Türkiye'de 'ilaçları kullanmama' skandalı hala devam ederken Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, hastaların hapların dozunun yüksekliğinden endişe edeerek ilaçların kullanılmadığını belirtti. Konuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulunan İlhan, "Bu durum daha ağır hasta olmalarına ve hayatlarını kaybetmesine neden oluyor" dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında aşılanma devam ederken, hasta olan vatandaşlara hastalığı ağır seyretmemesi için ilaç veriliyor. Fakat konuyla iligili olarak Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı, Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'dan sarsıcı bir açıklama geldi. İlhan, koronavirüse yakalanan bazı hastaların, tedavi için verilen ilaçların dozundan tedirgin olarak kullanmaktan çekindiklerini söyledi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den