İkizler acı gerçeği Müge Anlı'da öğrendi

atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında milyonları duygulandıran bir olay yaşandı. Büşra ve Beyza Yılmaz isimli 31 yaşındaki ikizler annelerine kavuştular.

Henüz 3 günlükken Ankara’da evlatlık verilen Beyza Yılmaz ile Büşra Yılmaz ikiz kardeşler babalarının vefat ettiğini bu yüzden annelerini aradıklarını söylediler. 1990 yılında doğan ikiz kardeşler Ankara'daki Doktor Hikmet Uludamar'ın muayenehanesinden evlatlık olarak alındıklarını anlattı.

 


Kendi ulaştıkları bilgilere göre iki kardeş de Ankara, Çankırı’da dünyaya gelmiş, babaları vefat ettiği ve ikizler hariç 5 kardeşleri daha olduğu için anneleri tarafından evlatlık olarak verilmişlerdi. Yılmaz kardeşler, 8 yaşlarındayken evlatlık edinan aile tarafından evlatlık olduklarını öğrendiler.

3 GÜNLÜKKEN AYRILDILAR, 31 YIL SONRA KAVUŞTULAR

Müge Anlı ikiz kardeşlere müjdeli haberi verdi. İkizlerin yıllardır görmediği annesi bulundu. Fakat olanlar kardeşlerin bildiklerinden çok daha farklıydı. Annenin yaşadıklarını sadece büyük kızına anlattığı ortaya çıktı. Müge Anlı, ''Annenize ulaştık fakat yaşadıklarından dolayı kızı olduğunu inkar etti. Daha sonra ekibimizi ablanız aradı. Anneniz yaşadıklarını sadece ona anlatmış. Ablanızı arayarak kızlarım beni buldu dedi.'' açıklamasını yaptı.

''ANNEM KARDEŞLERİMLE GÖRÜŞMEYE HAZIR DEĞİL''

Gözyaşlarına boğulan ikiz kardeşlerle konuşmak için canlı yayına bağlanan abla “Annem her zaman söylüyordu, kızlarım beni bulacak, bir gün çıkacaklar diyordu. Ama annem şuan bu duruma kardeşlerimle görüşmeye hazır değil. Onu bu duruma hazırlamamız lazım. Annem kardeşlerime hamile kalınca Ankara’ya erkek kardeşlerinin yanına gelmiş. Yaşadıkları köyde, aile içinde yaşadığı bir durumdan dolayı saklamışlar. Sonra kardeşlerimi dünyaya getirip evlatlık verince yaşadığı köye geri dönmüş.'' dedi.

 

31 yıl sonra annelerini bulan Beyza ve Büşra kardeşler annelerine seslenerek “Çok büyük sorunlar yaşamış. Sana kırgınlığımız yok, canımızsın, kanımızsın. Hiç bir şey diyemeyiz sana. İyi ki bizi doğurmuşsun. Hayat planladığımız gibi gitmiyor. Canı sağ olsun.” diyerek biyolojik annelerine kırgın olmadıklarını dile getirdiler.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber