İkizdere'de Akşener'e Netanyahu ve PKK tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize’nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili Netanyahu benzetmesi üzerine bir grubun tepkisi ile karşılaştı. Grupla partililer arasında arbede çıktı. Polis gruplara müdahale etti. Akşener gerginlik üzerine ilçeden ayrıldı.

Geçen günlerde yaptığı grup konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya benzeten ve kamuoyunda büyük tepki çeken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın memleketi Rize'ye gitti.

Netanyahu benzetmesi nedeniyle Rizeliler tarafından tepki ile karşılanan Akşener, esnaf ziyaretini kısa kesmek zorunda kaldı.

Akşener’e tepki gösteren vatandaşlar, “Neden geldin?, "PKK'yla iş birliği yapıyorsunuz, ne işiniz var burada” gibi sorular yöneltti. 

Akşener ise yanına gelen vatandaşa 'ha ha ha' şeklinde yanıt vererek alay etti.

Vatandaş ısrarla Akşener'den bir açıklama beklerken Akşener, 'Yapmıyorum kardeşim' deyip 'Bunlar iftira' deyip uzaklaştı.

POLİS EKİPLERİ MÜDAHALEDE BULUNDU

Halkın pankart ve afişlerle tepkisi üzerine Akşener, ilçede yapacağı ziyareti iptal etti.

Polis ekipleri, Akşener'e tepki gösteren vatandaşlara müdahalede bulundu. Olayların ardından Akşener ilçeden ayrıldı.

Yenidoğan servisinde kan donduran konuşmalar... Şans Topu sonuçları 19 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! İtalya Kupası'nda Atalanta'yı deviren Juventus kupanın sahibi
Sonraki Haber