İkinci kez evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ayrıldı mı?

10 Eylül 2021'de nikah masasına oturan Selin Ciğerci - Gökhan Çıra çifti 10 Eylül 2021'de anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ayrılığa dayanamayan eski futbolcu Gökhan Çıra ile kendisinden 12 yaş büyük iş kadını ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci geçtiğimiz Mayıs ayında yeniden nikah masasına oturmuştu. İkili cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. İkinci kez evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra birbirlerini sildiler.

2 yıllık evliliklerini 10 Eylül 2021'de Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülen davayla 15 dakika içerisinde anlaşmalı olarak bitiren 26 yaşındaki eski futbolcu Gökhan Çıra ile kendisinden 12 yaş büyük Selin Ciğerci yeniden aşk yaşamaya başlamış, ikili ikinci kez evlendiklerini sosyal medya hesaplarından duyurmuşlardı.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi! Günlük burç yorumları 1 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor?