İkinci kez anne oldu... Seda Güven bebeğini kucağına aldığı ilk anları paylaştı

Ekmek Teknesi, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Hepimiz Birimiz İçin, Hayat Yolunda, Merhaba Hayat, Kurt Seyit ve Şura, Ateşböceği, Adı: Zehra gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 38 yaşındaki oyuncu Seda Güven ikinci kez anne oldu. 2019 yılında Ali Güzel ile evlenen ve 2020 yılında oğlu Yiğit Ali'yi kucağına alan Seda Güven ikinci kez annelik heyecanı yaşadı. 21 Ağustos'ta kızını dünyaya getiren ünlü oyuncu doğum anını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

İlk evliliğini 2014 yılında şarkıcı Keremcem ile yapan oyuncu Seda Güven'in bu evliliği kısa sürmüş, Paris'te nikah masasına oturan çift 9 ay sonra boşanmıştı. Seda Güven, Keremcem'den boşandıktan sonra 2019 yılında Ali Güzel ile evlenmişti. İkili, Aralık 2020'de ilk çocukları Yiğit Ali'yi kucaklarına alarak anne - baba olmanın mutluluğunu yaşamışlardı. Seda Güven ikinci kez anne oldu.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu