İkinci bebeğine hamile olan Rihanna, oğluyla objektif karşısına geçti

Amerikan Futbolu Ligi şampiyonluk maçı 'Super Bowl'un devre arası şovunda sahneye çıkan Rihhana, ikinci bebeğine hamile olduğunu ilan etmişti. 9 ay önce ilk bebeğini dünyaya getiren Rihanna, oğlu ve sevgilisi ASAP Rocky ile Vogue Dergisi için kamera karşısına geçti. Rihanna sır gibi sakladığı oğlunu yüzünü herkese gösterdi.

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, Amerikalı rapçi sevgilisi ASAP Rocky ile birlikteliğinden bir erkek bebek dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz Mayıs ayında ilk kez annelik heyecanı yaşayan Rihanna, ABD'nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl'da sahneye çıkmış ve büyüyen karnı ise görenleri şaşırtmıştı. Performansı sırasında sık sık karnına dokunan şarkıcının ikinci bebeğine hamile olduğu öğrenilmişti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!