İki kıtanın birleştiği yerde dünyaya geldi

Bugüne kadar hastane dışında birçok yerde doğum haberi görmüşsünüzdür. Otomobilde, trende, uçakta, vapurda ya da ilginç mekanlarda. Ama ilk kez Avrasya Tünelinde iki kıtanın birleşti yerde bir doğum yaşandı. Doğum sancıları tutan İstanbul Kartal'da yaşayan Seda Giray, Avrasya Tüneli'nde doğum başlayınca kendi başına oğlunu dünyaya getirdi. Giray, "Avrasya Tüneli'ne girdiğimde hamileydim, çıktığımda oğlumuz kucağımdaydı" dedi. Bebeğin göbek kordonu ise hastane önünde kesildi. İşte detaylar...

İstanbul Kartal'da yaşayan Giray çifti, sabah erken saatlerde doğum sancıları başlayınca, doktorlarının görev yaptığı Bahçelievler'deki hastaneye gitmek için araçları ile yola koyuldu. Emniyet şeridinden polisin yardımıyla ilerleyerek Avrasya Tüneli'ne vardıklarında ise sancılar iyice sıklaşmaya başladı.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!